Verbouwen doen wij graag voor u

Verbouwen is een kernactiviteit van Bouwbedrijf Blaauboer. Daarom zullen wij er altijd zorg voor dragen dat het resultaat wordt zoals u wilt. Met veel ervaring en kennis denken wij graag met u mee. Hiernaast zullen wij desgewenst advies en aanbevelingen geven tot een goede samenwerking met onderaannemers en installateurs. 

 

Waar kunt u aan denken bij verbouw:

  • > Uitbreiding woongenot door middel van een aanbouw
  • > Praktijkruimte aan huis
  • > Vergroting van een verdieping door middel van een dakkapel
  • > Een prachtige serre 
  •  

Dit is slechts een greep uit alle mogelijkheden met betrekking tot verbouwen. 

 

Wij zijn benieuwd naar uw verbouwplannen

Wij horen graag wat uw verbouwplannen zijn. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 
Bel of mail ons dan met uw ideeën en wij komen graag langs om kennis te maken. 

 

Contact opnemen Contact opnemen
About foto

Over Bouwbedrijf Blaauboer

 

Bouwbedrijf Blaauboer is een jong bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Eigenaar, Aron Blaauboer is tijdens zijn opleiding tot timmerman zijn eigen bedrijf gestart in 2014 onder de naam TexelWood. Een uit de hand gelopen hobby, waarbij het begon met tuinmeubelen, maar later ook tot complete verbouwingen. Op dat moment nog werkzaam bij een ander bouwbedrijf op het eiland.

 

In 2017 kwam hier verandering in toen er een prachtige locatie op het pad kwam. Een grote schuur op het Wezenland in den Burg. Na het afronden van de opleiding aan het KOB en het vakdiploma Aannemer op zak, in augustus 2020 de stoute schoenen aangetrokken en een eigen bouwbedrijf opgestart onder de naam Bouwbedrijf  Blaauboer. 

 

"In samenwerking met betrouwbare onderaannemers, werken we samen aan diverse bouwprojecten en kijken we uit naar mooi toekomst."

 

- Aron Blaauboer