Bouwbedrijf Blaauboer gaat verder onder de naam Bouw2020.

Ga naar website

Voor al uw renovatie- en onderhoudswerkzaamheden

Renovatie of onderhoudswerkzaamheden kunnen wij uitvoeren voor uw eigen woning, recreatie- of vakantiewoningen, een boerderij, schuur of garage. Vaak spelen meedere factoren een rol met betrekking tot renovatie en onderhoudswerkzaamheden.

 

Bij achterstallig onderhoud van een woning is deze vaak toe aan een opknapbeurt. Ook kan het verbeteren van de leefruimte een reden zijn om onderhoudswerkzaamheden te doen. Tijdens renovatie of onderhoudswerkzaamheden kan er altijd rekening gehouden worden met karakteristieke en authentieke elementen van het gebouw. 

 

Bij onderhoud en renovatie kunt u denken aan: 

> vervanging van ramen, deuren en kozijnen
> nieuwe gevelbekleding 
> isolatie

> nieuwe kap of dak op de woning 

 

Wanneer er nog gewoond of gewerkt wordt in de de ruimte waar de werkzaamheden gepleegd moeten worden, is een goede planning en samenwerking van groot belang. Hiervoor zal bouwbedrijf Blaauboer altijd zorg dragen. 

 

 

Wij staan voor u klaar

Wij helpen u graag bij uw onderhoudswerkzaamheden of renovatie. We komen graag eens langs om te bekijken wat er nodig is en u te adviseren om vervolgens samen een plan te maken. 

 

Contact opnemen Contact opnemen
About foto

Over Bouwbedrijf Blaauboer

 

Bouwbedrijf Blaauboer is een jong bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Eigenaar, Aron Blaauboer is tijdens zijn opleiding tot timmerman zijn eigen bedrijf gestart in 2014 onder de naam TexelWood. Een uit de hand gelopen hobby, waarbij het begon met tuinmeubelen, maar later ook tot complete verbouwingen. Op dat moment nog werkzaam bij een ander bouwbedrijf op het eiland.

 

In 2017 kwam hier verandering in toen er een prachtige locatie op het pad kwam. Een grote schuur op het Wezenland in den Burg. Na het afronden van de opleiding aan het KOB en het vakdiploma Aannemer op zak, in augustus 2020 de stoute schoenen aangetrokken en een eigen bouwbedrijf opgestart onder de naam Bouwbedrijf  Blaauboer. 

 

"In samenwerking met betrouwbare onderaannemers, werken we samen aan diverse bouwprojecten en kijken we uit naar mooi toekomst."

 

- Aron Blaauboer