Bouwbedrijf Blaauboer gaat verder onder de naam Bouw2020.

Ga naar website

Mogelijkheden nieuwbouw

Wij gaan graag aan de slag met uw nieuwbouwplannen. We beginnen eerst met het kijken naar uw wensen. Vervolgens zullen wij u adviseren over het juiste gebruik van materialen en vertellen wij u aan welke normen en eisen de nieuwbouw deze dagen moet voldoen. Ook kunnen wij advies geven over bijvoorbeeld de inzet van installateurs en onderaannemers.


Samen zullen we tot een passend bouwplan komen. Wanneer het plan klaar is, bieden wij u een passende offerte aan. Tijdens de bouw zullen wij er zorg voor dragen dat de werkzaamheden volgens plan verlopen. Kwaliteit staat bij ons voorop: wij zullen dus altijd zorgen dat alles naar wens wordt opgeleverd. 

 

Bij nieuwbouw kunt u denken aan het volgende:

  • > Nieuwe vakantie- of recreatiewoning
  • > Woonhuis
  • > Garage
  • > Bedrijfspand
  • > Overkapping en schuur


 

enthousiast geworden?

Nog enthousiaster geworden over uw nieuwbouwplannen? Bel of mail gerust voor een kennismaking om uw plannen te bespreken.

Bij ons kunt u terecht voor alle vormen van nieuwbouw. 

 

Contact opnemen Contact opnemen
About foto

Over Bouwbedrijf Blaauboer

 

Bouwbedrijf Blaauboer is een jong bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Eigenaar, Aron Blaauboer is tijdens zijn opleiding tot timmerman zijn eigen bedrijf gestart in 2014 onder de naam TexelWood. Een uit de hand gelopen hobby, waarbij het begon met tuinmeubelen, maar later ook tot complete verbouwingen. Op dat moment nog werkzaam bij een ander bouwbedrijf op het eiland.

 

In 2017 kwam hier verandering in toen er een prachtige locatie op het pad kwam. Een grote schuur op het Wezenland in den Burg. Na het afronden van de opleiding aan het KOB en het vakdiploma Aannemer op zak, in augustus 2020 de stoute schoenen aangetrokken en een eigen bouwbedrijf opgestart onder de naam Bouwbedrijf  Blaauboer. 

 

"In samenwerking met betrouwbare onderaannemers, werken we samen aan diverse bouwprojecten en kijken we uit naar mooi toekomst."

 

- Aron Blaauboer